Au și ortodocșii talibanii lor ...

Sunt din ce în ce mai multe grupări de "credincioși", unii dintre ei chiar din majoritatea română ortodoxă, care au început să se auto îndoctrineze în propria lor prostie, radicalizându-se.

Așa s-a ajuns în situația în care unele filme să poată fi vizionate doar sub protecția jandarmeriei. Genul acesta de schimbări apărute în diverse culte religioase nu fac altceva decât să învrăjbească oameni, adică să-i îndepărteze de la credință, indiferent care ar fi aceea. Așa au apărut grupările religioase musulmane extremiste, care sunt acum arătate cu degetul ca fiind vinovate de unele crime odioase.

Apariția unor "frății creștine" atât de radicale nu poate fi privită cu ochi buni din nicio direcție.
Nu cred că există în lumea asta vre-o religie care să aibă la bază ura, doar interpretările greșite ale unor oameni încuiați pot răstălmăcii într-o așa mare măsură cărțile sfinte ce stau la baza credinței lor.

Nici eu nu sunt de acord cu homosexualitatea, îmi pare cu adevărat împotriva firi, dar pot să-mi exprim această opinie fără a deveni violent și fără a instiga la violență, deoarece nici violența între semeni nu este o practică mai puțin barbară!

Comentarii